energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

„Oricine își poate împlini visele, atunci când îi sugerezi la ce poate visa…”

Titlul parafrazează o afirmație a lui Steve Jobs – „Nu e treaba clientului să știe ce-și dorește…”

Într-adevăr, fără o soluție alternativă la care să te poți raporta, nu poți face o comparație care să îți permită a alege varianta cea mai potrivită pentru tine.

– – –
Fotbalul îți oferă șansa de a alege. De a alege obținerea deplinei maturități. Indiferent de pe ce poziție te implici în această uriașă lume a jocului cu balonul rotund. Maturizarea se obține printr-o continuă practică a sportivității și corectitudinii, atât pe terenul de joc cât și în afara sa.

Poți avea o viață cât mai conștientă! Depinde doar de tine ce cale alegi! Bucuria prezentului sau fricile trecutului și anxietățile viitorului?

Nu are legătură cu ceilalți. Contează doar cum anume și cu câtă dăruire te dedici pasiunii tale. Pasiunii de a sprijini și a te integra cât mai bine în acest univers aparte. Ca dealtfel în orice alt domeniu ce te face să te simți viu. Alege fotbalul!

– – –
Meciurilor decise prin loviturile de penalty le lipsește ceva. Din orice perspectivă am privi spectacolul sportiv. Ca suporteri ai echipei învingătoare ori ai celei învinse, sau doar pasionați spectatori ai acestui sport. „Victoria nu e deplină, înfrângerea nu e meritată… Totul este doar o loterie…!” Recentul „Campionat Mondial de Fotbal din Rusia 2o18” o reconfirmă.

Bucuria publicului pasionat de fotbal, nu ar trebui umbrită în niciun fel. Spectatorii ar trebui să guste din plin victoria echipei favorite, pe care să o considere fără dubii, fără ca vreun suporter advers să poată invoca măcar, jocul hazardului.

De asemenea, același public pasional, ar trebui să considere înfrângerea ca pe o consecință firească a faptului că jucătorii echipei adverse au fost mai buni. Să se poată „recunoaște învinși”, ”asumându-și înfrângerea” cu „fair-play”, atât ei, cât și jucătorii, fără a face din aceste momente o tragedie (vezi recentele reproșuri și amenințări adresate de către suporteri, jucătorilor columbieni – de la C.M. Russia 2o18).

Chiar dacă e supranumit „sportul rege” – ”Fotbalul”, aidoma tuturor lucrurilor, este un univers aflat într-o continuă transformare.

Oricine a îndrăgit acest sport, a trăit o stare de insatisfacție atunci când echipa sa favorită a fost eliminată dintr-o competiție în urma loviturilor de penalty. De aceea, probabil că a venit vremea unei soluții alternative. Mai dinamică, mai spectaculoasă și cât mai puțin frustrantă pentru oricare dintre părți.

O metodă de departajare care să încline cu adevărat balanța victoriei de partea celei mai bune echipe. Care să valideze calitățile individuale ale jucătorilor și modul cât mai coeziv de exprimare în echipă. Un moment ce reunește și aduce în fața publicului, cei mai apreciați jucători ai fiecărei echipe, încununând astfel spectacolul sportiv.

Citește aici propunerile de modificare ale regulamentului de joc – NO PENALTY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: