energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

eternul relatiei parinti – adolescenti: valoroase instrumente de vacanta

ffatn_2a

Daca te situezi in categoria de varsta 12 – 17 ani poti profita de un sejur la malul marii, beneficiind gratuit de cursurile oferite in campusul unei tabere internationale.

Program zilnic:
Dimineata – cursuri gratuite, seminarii, ateliere si exercitii practice,
Dupa-amiaza – plaja, relaxare, plimbari, odihna, etc…
Seara – pe terasa de la malul marii: seri dansante, proiectii, piese de teatru, concerte, samd… gandite ca modalitate de a-ti face cati mai multi prieteni si de a pune in aplicare cunostintele de comunicare si relationare asimilate la cursurile la care ai participat in cursul diminetii.

Cerinta ta:
Iti doresti sa creezi cu usurinta relatii cu tineri de aceeasi varsta, pentru a participa impreuna la cat mai multe evenimente comune si distractii?
Materializare:
Aici ai posibilitatea sa deprinzi modalitati de comunicare persuasiva prin care sa obtii mult mai usor ceea ce urmaresti.

Cerinta ta:
Ti-ai dorit dintotdeauna sa fii inteles cat mai usor de catre parinti, iar atmosfera din sanul familiei sa fie cat mai destinsa?
Materializare:
Ai acum oportunitatea de a studia tehnici de gestionare a relatiilor si aplanare a conflictelor.

Cerinta ta:
Ai vrea sa comunici cat mai cursiv si convingator pentru a te putea face ascultat cu usurinta de un grup numeros de ascultatori?
Materializare:
Ai acum ocazia sa studiezi tehnici de public speaking, ce te vor face sa dobandesti increderea necesara devenirii unui lider de grup.

Cerinta ta:
Cauti sa cunosti tineri ce provin din alte culturi, vorbitori ai limbilor pe care le studiezi in scoala?
Materializare:
Aici ai ocazia sa-i intalnesti spre a putea conversa si schimba impresii, largindu-ti astfel orizontul in ceea ce priveste studiul limbii, al modului lor de viata si al sistemului de invatamant din tarile din care provin.

Cerinta ta:
Ti-ai dori sa cunosti poate, din perspectiva artistica, tineri talentati de pretutindeni ori ghizi si indrumatori care sa te ajute sa-ti desavarsesti talentele si abilitatile pe care ti le-ai descoperit deja ori pe care urmeaza sa ti le descoperi in astfel de intalniri.
Materializare:
Vei beneficia aici de ghizi si indrumatori intru desavarsirea talentelor artistice.

Cerinta ta:
Cu siguranta ai diverse proiecte personale pe care le abordezi cu entuziasm.
Materializare:
Ai acum ocazia sa descoperi practici de managementul timpului, de managementul proiectelor si antreprenoriat ce te pot transforma peste noapte intr-un administrator al viitoarei tale afaceri pornita din monetizarea propriilor pasiuni.

Vei putea beneficia de cursuri de limbi straine, ateliere de creatie si practicarea unor variate sporturi. De asemenea, vor avea loc seminarii de nutritie, medicina traditionala, meditatie si tehnici de energizare.

Exista o variata oferta de cursuri si seminarii practice din care tu trebuie doar sa alegi. Toate fiind puse la dispozitie gratuit.

Bucura-te cat mai mult de timpul petrecut in aceste spatii de cunoastere si buna dispozitie, in care iti poti imbunatati calitatile personale si abilitatile relationale, intr-o locatie sigura, in care indrumatorii au ca misiune sa iti asigure cele mai bune conditii pentru a-ti dezvolta increderea in propriile forte.

Profita cat mai mult de cunostintele oferite si de experienta trainerilor si indrumatorilor veniti acolo pentru a te sustine si ajuta sa te imbunatatesti. Fa in asa fel incat parintii sa recunoasca imediat schimbarile petrecute cu tine in aceasta perioada, determinandu-i astfel sa iti ofere cat mai curand alte asemenea valoroase experiente.
Dintotdeauna ei si-au dorit sa se mandreasca cu reusitele tale!

Ajuta-i sa vada cat de bine ai reusit sa iti deschizi aripile, plutind contra vantului, planand plin de incredere si in siguranta, inaintea revenirii la cuib.

Cu siguranta, atat tu, cat si parintii tai, v-ati dori sa existe cat mai multe astfel de proiecte si in tara noastra. Succes!

Binete si buna vietuire,
Multumesc,

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: