energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

cel ce poate accepta singuratatea, devine capabil a iubi

selfness_2Atunci cand poti accepta singuratatea, poti primi despartirea de partener, indiferent de motive, spunand „multumesc pentru timpul petrecut impreuna, ai usa deschisa oricand doresti sa ne revedem si sa ne bucuram de clipele de prezenta”.

Atunci cand poti accepta singuratatea, esti stapan pe capacitatea ta de a te descurca in orice situatie, chiar si atunci cand esti abandonat in urma unui naufragiu pe o insula pustie, ori atunci cand esti nevoit sa o iei de la capat, indiferent de circumstante.

Atunci cand poti accepta singuratatea, ai abilitatea de a oferi celorlalti valoare cu fiecare gest al tau, cu fiecare cuvant si fiecare privire, cu fiecare clipa de prezenta, avand certitudinea ca, chiar de te trezesti la mii de km departare, pe un alt continent, vei reusi sa gasesti drumul inapoi spre casa, incarcat de daruri.

Atunci cand poti accepta singuratatea, esti sigur ca vei putea crea in jurul tau, un curent favorabil de opinie, pentru toti acei ce ti se apropie, sorbind cu bucurie fluxul tau de energie pozitiva, cautand a te cunoaste si a reveni spre a se reumple, atunci cand nu-si mai gasesc vadul propriu…

homeless_matrixParadoxal, in sprijinul acestor afirmatii vine si urmatorul fapt: circula in mediile de socializare postari video cu oameni ai strazii carora li se ofera diverse lucruri si bani.

Daruirea cu care isi impart lucrurile primite, arata cu prisosinta valoarea superioara exprimarii in „a fi”, punand in umbra stradania de „a avea” a multor persoane bine „reprezentate” social.

Acum, suntem martorii cautarilor fiintei umane de a se reconsidera si recladi, prin felurite cai imbratisate de catre fiecare, conform materialului din care este plamadit. Pentru a se genera un flux de energie imens necesar cresterii vibratiei acestui proces simbiotic de transformare, este de ajuns ca Fiecare, in singularitea sa, in fiintare comuna cu miliardele de suflete ce populeaza planeta, sa-si recunoasca vulnerabilitatile si sa le accepte pe ale celorlalti.

Multumesc,

Anunțuri

Un răspuns la „cel ce poate accepta singuratatea, devine capabil a iubi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: