energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

cum ar fi ca fiecarui subiect de media sa-i fie evidentiate in primul rand aspectele pozitive ? – o calatorie in spatiul constiintei cu Matei Georgescu si invitatul sau Sri Vasudeva

” Însoțiți-mă într-o calatorie interioara. O calatorie în spatiul constiintei. O calatorie… in acel spatiu in care existam cu totii. O calatorie într-un spatiu al potentialitatii pure. O calatorie într-un spatiu în care putem deveni tot ceea ce putem fi si cât de buni putem fi.

Permiteti mintii sa intre într-un spatiu al pacii. Permiteti gandurilor să dispară, astfel încât să puteți intra într-un spațiu al conștiiței pure, al ființårii pure, dincolo de gânduri. Acel spațiu al conștiiței este un spațiu infinit, care include tot ceea ce există. Pe måsură ce vå deschideți mintea către acel spațiu, observați ce se întâmplă în ființa voastrå. Fiecare celulå din voi începe să se simtå în pace. Deschideți acel spațiu, centrați-vå în inima ființei voastre, centrul iubirii. Permiteți ca conștiința voastrå să fie o conștiințå a iubirii.

Iubirea ne elibereazå. Iubirea extinde întreaga ființå, iubirea ne unește. Iubirea ne înalțå, iubirea ne vindecå. Asta este ceea ce are nevoie lumea noastrå. Alaturați-vå nouå într-o cålåtorie incredibilå, a auto-descoperirii, a auto-realizårii, astfel încât să transformåm nu doar ființa noastrå, la fiecare nivel, ci sa putem transforma și spațiul din jurul nostru… ”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: