energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

crezi ca „daca esti bun, esti luat de …?” :)

Act-of-KindnessCe te face sa rezonezi cu aceste cuvinte?

Tu stii ca esti bun! Si atunci de ce te-ar deranja?

Simti cumva ca ultimul cuvant are o conotatie specifica pentru anumite actiuni pe care le faci, insa nu asa cum ti-ai dori?

Pai…, in acest caz, sintagma chiar iti este de folos… Priveste-o cu bunavointa si acceptare!

Ia un ragaz de cateva minute si cauta un loc in care poti fi doar tu cu tine. Incepe prin a rememora cat mai multe dintre situatiile in care cei dragi, ori necunoscuti, ti-au fost recunoscatori pentru ajutorul oferit de tine. Dupa cateva minute de incarcare cu energie pozitiva, vezi daca acele cuvinte mai au acelasi efect… NU? M-ar fi mirat sa fie altfel!

Ei…, acum reevalueaza situatia si vezi ce anume mai starneste in strafundurile fiintei tale oaresce disconfort… Si mai ales in legatura cu ultimul cuvant. Daca e ceva ce nu-ti face placere la ceea ce faci, ai acum ocazia sa notezi spre a indrepta!
Asterne-l pe hartie si marunteste-l in actiuni zilnice, care sa te indrepte spre directia dorita.

Si mai fa ceva! Spune-ti zilnic ca esti in regula si intreg asa cum esti!
Cauta sa-ti indragesti fiecare actiune, spunandu-ti pe buna dreptate, ca faci intotdeauna cel mai bun lucru cu putinta pentru tine si cei din jur, atat cat esti in stare in acest moment!

S-avem binete si energie pozitiva fara limite iti doresc!
Multumesc,

 

Anunțuri

2 răspunsuri la „crezi ca „daca esti bun, esti luat de …?” :)

  1. Anonim 25 Noiembrie 2014 la 11:51

    Oamenii sunt oglinzi! Mulţi am auzit deja această expresie şi la o primă vedere pare să spună că cei din jur ne arată ce suntem. Aceasta este o exprimare care însă pierde din vedere contextul mai larg al vieţii.
    Fiecare dintre noi avem un set de programe, convingeri, filtre, un set de condiţionări prin care ne uităm la lume. Noi nu vedem cum sunt cei din jur cu adevărat ci prin filtrele minţii noastre. Astfel încât ei când se uită la noi, dacă noi suntem “oglinda”, ei nu se vor vedea cum sunt cu adevărat ci se vor vedea “strâmbaţi” de filtrele noastre.
    Reciproca e şi ea valabilă. Cei din jurul nostru sunt şi ei plini de prejudecăţi despre tot şi toate. Astfel şi noi când ne uităm la ei, în “oglinda” pe care ei o reprezintă, ne vom vedea la fel: “strâmbaţi” de percepţiile lor despre noi.
    Deci, expresia că suntem oglinzi unii pentru alţii este adevărată, dar incompletă. Suntem oglinzi, dar din acelea dintr-o cameră a oglinzilor deformate. E important cum te vezi tu, cum te simti tu. Cum te vad si cum te iau altii, e problema lor. Binete si energie pozitiva iti doresc! 🙂 ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: