energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

adevarul pe care il cauti esti TU…

inside_truthNoi toti avem sentimentul interior al adevarului. Sentimentul interior al adevarului poate sa para la inceput ca o confirmare a adevarului absolut, insa daca adevarul absolut este o iluzie, atunci ce este acest sentiment?

Este adevarul inimii tale si este simtit atunci cand fiinta ta rezoneaza cu ceea ce experimentezi. A fi in revelatie inseamna sa atragi continuu inspre tine experiente cu care sa rezonezi. A rezona cu o idee inseamna sa parasesti inchisoarea definitiei si sa intri intr-o realitate mai extinsa.

Inseamna sa vindeci o rana. Acest sentiment al vindecarii este un sentiment al trezirii. A cauta adevarul inseamna sa cauti propria vindecare, inseamna sa cauti realizarea libertatii nelimitate a fiintei tale.

Adevarul pe care il cauti esti TU.
Dumnezeu pe care incerci sa-l cunosti esti TU.
Toate lucrurile spre care esti atras esti TU.

Inlauntrul iluziei noi am devenit fragmentati, iar toate acele fragmente sunt atrase intre ele mereu pentru a se uni – a deveni din nou intregi. Aceasta atractie este miscarea manifestarii, este din iubire. Manifestarea esti TU care te atragi pe tine insuti pentru a fi Tot Ceea Ce Esti.

Ideea fragmentarii nu inseamna deloc ca esti defect. Fragmentarea este definitia povestii tale, pe care ai ales sa o traiesti in aceasta viata. Fiecare dintre noi, venind aici, ne-am scufundat in Definitie.

Tot ceea ce te face sa inaintezi, indiferent ce forma iti prezinta, este iubirea ta. Tot ceea ce numesti spiritual si divin, este iubirea care esti, chemandu-te pe tine. Tot ceea ce nu poti crede ca a fost creat cu iubire, reflecta un mod prin cre esti prins in iluzia ca tu nu esti iubire. Da-ti voie sa vezi iubirea care esti si vei vedea ca intreaga realitate este creata cu dragoste.

Multumesc,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: