energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

o metoda simpla de purificare, dar nu uita de iubire!

curatenie-interioaraCand tii post, corpul nu mai trebuie sa munceasca sa digere. In aceasta perioada, corpul incepe sa munceasca pentru a elimina celulele moarte, toxinele. Este ca si cum la sfarsit de saptamana faci curatenie generala. Toata saptamana ai fost prins si ocupat si nu ai putut sa faci curatenie in casa, drept pentru care faci totul in aceste doua zile. Cand corpul nu are nimic de digerat, cand nu ingurgitezi nimic, corpul incepe sa se curete singur. Procesul debuteaza spontan si astfel el incepe sa arunce tot ce nu ii este necesar, tot ce i se pare impovarator.

Postul este o minunata si simpla metoda de purificare. Din cand in cand, postul este extraordinar – sa nu faci nimic, sa nu mananci, doar sa te odihnesti. Bea cat mai multe lichide, odihneste-te, iar corpul se va curata. Uneori, daca simti ca este necesar un post mai lung, poti sa tii si un post mai indelungat – insa fii foarte indragostit de corpul tau cand faci asta.

Si daca simti ca postul ii face rau in vreun fel, opreste-te. Daca postul ajuta corpului, te vei simti mai energic; te vei simti mai viu; te vei simti intinerit si vitalizat. Acesta ar trebui sa fie criteriul: daca incepi sa simti ca esti slabit, daca incepi sa simti ca apare un tremur subtil al corpului, atunci fii atent – postul nu mai inseamna o purificare; a devenit distructiv.

Insa, mai intai, trebuie sa inveti intreaga stiinta a postului. De fapt, inainte de a incepe sa postesti, ar fi bine sa consulti pe cineva care a tinut un post indelungat si care cunoaste foarte bine calea, pe cineva care cunoaste toate simptomele ce pot apare: daca devine distructiv, ce se va intampla? Daca este benefic, ce se va intampla? Dupa un post real, purificator, te vei simti nou, mai tanar, mai curat, mai usor, mai fericit, iar corpul va functiona mai bine pentru ca acum este eliberat.

Si nu uita: indreapta-ti catre corpul tau, in aceasta perioada si nu numai acum, intreaga ta atentie plina de iubire!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: