energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

esenta fericirii…

cerul_lichid„Orice despre care se poate spune ca a fost creat si ca la un moment dat va disparea, este ireal…” spunea candva un intelept.

Sa fie oare adevarat ca zbaterea noastra, in care investim o enorma energie spre a ne implini asteptari si dorinte ce se succed fara incetare, este doar o iluzie? Ca fiecare percepe doar o mica parte din jocul sublim al vietii, precum in istorioara cu orbii pusi sa pipaie si sa descrie un elefant?

a. Priviti bucuria cu care un caine transforma in obiect de adoratie orice lucru primit de la stapanul sau, facandu-l imediat jucaria preferata – in lesa fiind totusi.
b. Cautati mai apoi aparenta satisfactie a unor grupuri de pesti roind intr-un acvariu, trasa lor descriind infinitul, gasind diverse modalitati de a fi cat mai „prezenti” in elementul lor – indiferenti la limitele impuse de peretii din sticla.
c. Similar, urmariti doua pasari cantatoare, atingandu-se cu gratie in timp ce isi daruiesc multumite trilurile oricui este dispus a le asculta starea de gratie – inchise in colivie fiind.

Ati putea spune ca sunt doar vietati lipsite de constiinta… si totusi cine poate afirma relaxat ca mecanismele pline de limitari ale propriilor noastre minti nu au creat in timp, perdele succesive de ziduri de sticla, din ce in ce mai groase si mai opace?
Oriunde te vei uita, vei regasi intr-o forma sau alta limite impuse sau autoimpuse.

Pe de alta parte, urmariti chipul unei tinere mame bucurandu-se de bebelusul din carucior, oferind zambete oricarei persoane intalnita, implinita fiind de multumirea copilului sau. Da, intr-adevar o minunata priveliste! Sa daruiesti iubire – intr-o continua stare de vibratie inalta, capabil fiind a rezona cu orice vietate…

Chiar nu mai conteaza daca te invarti in acelasi acvariu, in aceeasi colivie, in aceeasi lesa… atata timp cat ceilalti primesc si se bucura de energia pozitiva daruita, generata neincetat… intr-o simplitate dezarmanta a abandonarii in fata sinelui comun.

Starile de vibratie inalta – iubirea neconditionata, starea de admiratie in fata oricarei vietati si fiintarea pozitiva, transcend barierele impuse de credintele si asteptarile noastre limitative, ajutandu-ne sa depasim si sa ne vindecam majoritatea fricilor ancestrale inoculate de constiinta colectiva.

Spre deosebire de tot ce este trecator, aceste stari sunt, au fost si vor exista atata timp cat Unica Energie va dori ca ele sa existe. Nimic din ce cunoastem nu le va putea transforma… De fapt, ele sunt atributele de baza ale acestei energii universale… sunt esenta ei…

7 răspunsuri la „esenta fericirii…

  1. clauclaudia 11 martie 2012 la 15:54

    „Sa daruiesti iubire – intr-o continua stare de vibratie inalta, capabil fiind a rezona cu cei dragi si orice alte fiinte intalnite…” eram sigura ca azi voi citi ceva extrem de frumos la tine. Multumesc! 🙂

  2. LILIANA POPA 29 aprilie 2012 la 14:32

    mi-a placut foarte mult ce am citit aici si simt ca viata mea e pe cale sa se schimbe pentru ca gasesc raspunsuri la multe intrebari chinuitoare.multumesc pentru articole.sa stii ca ma ajuta foarte mult in drumul meu..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: