energie pozitiva

fii acolo unde se intampla lucruri pozitive… fii tu cel ce le genereaza…

abtine-te sa interpretezi ceea ce ti se intampla, daca vrei sa intelegi…

” Ce se întâmplă în viaţa ta e neutru; nu e nici pozitiv, nici ne­gativ. Tu decizi dacă e pozitiv sau negativ, spiritual sau profan. Tot ceea ce se află în cadrul experienţelor tale poate fi înzestrat cu calităţi spirituale, prin faptul că aduci dragoste, acceptare şi iertare. Chiar o boală fatală, un viol sau un omor pot fi schimbate prin pu­terea iubirii tale.

Tu ai impresia că înţelegi sensul evenimentelor ce au loc în viaţa ta. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Tu nu înţelegi sensul nici unui lucru ce se întâmplă, deoarece îi impui propriul tău sens. Dacă doreşti să înţelegi sensul a ceea ce se întâmplă în viaţa ta, in­cetează să-i mai conferi propriul tău sens. Lasă lucrurile aşa cum sunt. Simte-le pe deplin. Îngăduie-le să te-nveţe de ce au apărut în viata ta.

Dacă vrei să ajungi chiar la miezul problemei, întreabă: „Cum mă ajută această situaţie să iubesc mai din plin? Ce îmi cere ea să dăruiesc din ceea ce încă reţin pentru mine?”

Această întrebare te va aduce în miezul problemei, deoarece de­monstrează disponibilitatea ta de a privi situaţia ca pe un dar, mai cu­rând decât ca pe o pedeapsă. Când dai propriul tău sens situaţiei respective, o vei vedea mereu ca pe o pedeapsă pentru tine sau pentru altcineva. Iată ce face frica din fiecare întâmplare din viaţa ta. ”

„Iubire fara conditii” – Paul Ferrini

banner_w450px

Anunțuri

6 răspunsuri la „abtine-te sa interpretezi ceea ce ti se intampla, daca vrei sa intelegi…

 1. clauclaudia 11 Februarie 2012 la 10:44

  Mi-a prins bine să citesc asta. În special, fraza cu sfatul să las lucrurile așa cum sunt. Dacă aș reuși, simt că m-aș îmbogăți sufletește, încât ar trebui sa fac chiar un depozit pe termen lung, la banca sufletelor.
  Mulțumesc frumos pentru articol.

 2. clauclaudia 13 Februarie 2012 la 18:48

  Ce bine mă simt, mulțumesc! 🙂
  Am simțit și eu ceva dobânzi intrate. Încet, încet… copăcel.

  • energie pozitiva 3 Septembrie 2012 la 18:05

   vreun nou extras? ceva dobanzi? 🙂

   • clauclaudia 4 Septembrie 2012 la 08:53

    Daaaa…deja se simt binisor in cont. Nici nu mi-am data seama, procesul se petrece lin si armonios, insa fara zarva mare. 🙂 Ma bucur mult, deja efectele se simt. Multumesc tare mult. As vrea sa revin pe blog, cate putin, dar clar, am simtit din ce in ce mai putin nevoia sa ma desfasor pe aici cu tristeturi. Incep sa scriu o noua fila..sa deschid noi conturi 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: